Urn personalisering

Wanneer iemand overlijdt die je dierbaar is, heb je naast veel verdriet een heel aantal praktische beslissingen te nemen. Welke kaarten ga je versturen? Met welke tekst? Hoe ziet het afscheid eruit en ga ik spreken bij het afscheid? En nog veel meer. Ook moet er dan, mocht je dierbare gecremeerd worden, gezocht worden naar een voor hem/ haar en jou passende urn.

Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel mogelijke vormen en maten. Maar hoe persoonlijk zijn ze? Zijn ze persoonlijk genoeg voor je?

Zelf vond ik na overlijden van een voor mij zeer dierbaar persoon dat geen enkele urn bij haar paste. Hier hebben we toen een eigen oplossing voor gevonden, waardoor we ons verdriet beter een plekje konden geven.

Graag zou ik helpen om voor jullie de urn te personaliseren. Ik maak gebruik van materialen van jullie dierbare overledene of mogelijk ook van jezelf. Zoals het lievelingsjasje, of dat horloge, de ring die je kreeg... Er is veel mogelijk.

Ik hoop en denk dat het personaliseren van de urn je kan helpen bij het rouwproces en herinneringen een plaats te geven.

Naar producten »